sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hiljaiseloa

Blogissa on vallinnut hiljaisuus kohta kaksi vuotta. En hävinnyt enkä lopettanut, mutta uudelleen aloittaminen oli yllättäen vaikeampaa kuin uskoinkaan. Syy blogihiljaisuuteen istuu nyt vieressäni aamiaisella ja nyppii tahmaisilla pikkusormilla paitaansa...


Edellisen blogipostauksen kanssa päivälleen samaan aikaan, siis jouluaattona 2013, ilmoitti pieni ihmisen alku olemisestaan jäätävän raskauspahoivoinnin muodossa. Huonovointisuus jatkui niin ylitsepääsemättömänä, etten kyennyt kirjoittamaan. Kun blogihiljaisuus vain jatkui, oli lopulta kynnys aloittaa noussut kovin korkeaksi. Miten selittää hiljaisuutta, kun raskaus tuntui niin yksityiseltä ja herkältä, ettei siitä halunnut kirjoittaa. Sitten pieni ihminen syntyi ja täytti elämäni omalla hurmaavan täysvaltaisella olemuksellaan.


Nyt siis olen taas täällä ja yritän parhaani mukaan kirjoitella blogin aiheen mukaisia postauksia. Tahti voi olla vielä hidas, koska elämä, mutta teen parhaani! Pää kuhisee aiheita ja ideoita, aika kirjoittamiseen on vain kortilla.

Tässä aamun tunnelmaan ah niin kaunis Meditation Jules Massenet'n oopperasta Thaïs.
Massenet - Thaïs: Meditation

<3 Mi piace



Ps. Thaïs palaa taas Kansallisoopperan ohjelmistoon 18.12.2016 ja allekirjoittanut on mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti